Pieni vanha talo ja me.

Runoilija bubbel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä jos sitä vain menisi ja hukkaisi itsensä?

olen harvinaisen huono arvostelemaan muiden runoja, mutta yritän parhaani mukaan.
 

Ensimmäinen päivä
yhteistä tulevaisuutta

jokainen kosketus
saa vartaloni
edelleen
värähtelemään

sinä olet se

mitä olen etsinyt
koko ikäni.

vierelläsi
minä olen onnellinen

tiedäthän sen?

Selite: 
tänään muutettiin yhteen. en oo koskaan pienen elämäni aikana ollut näin onnellinen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot