Ilmassa on muutoksen tuntua.

Runoilija bubbel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä jos sitä vain menisi ja hukkaisi itsensä?

olen harvinaisen huono arvostelemaan muiden runoja, mutta yritän parhaani mukaan.
 

kun sinun silmäsi kostuivat
paineesi purkautuivat,
ärtymys maksimoitui,

minä

hyväilin hellästi hiuksiasi
silitin ruskettuneilla käsilläni
sinun vapisevaa reittäsi
annoin kyyneltesi kastella
raitapaitani rintamuksen.

ja silloin
me saavutimme sen hetken

joka jakaa sielun
kahteen ruumiseen.

Selite: 
"älä koskaan unohda sitä ihmistä jonka seurassa olet itkenyt"
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot