Lusikallinen tähtiä, kiitos. #7

Runoilija bubbel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä jos sitä vain menisi ja hukkaisi itsensä?

olen harvinaisen huono arvostelemaan muiden runoja, mutta yritän parhaani mukaan.
 

sitten saapui tuo tuntematon maaperä,
jolla mieleni
ja
väsyneet jalkani
saattoivat levätä.

sillä hetkellä ymmärsin
että niin kauan kuin
henkilökohtainen linnunratani on olemassa,
minä pysyn tässä.

ja lusikallisen sijasta,
sain koko kattilallisen.

Selite: 
(:
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on huumaavaa, suurta tunnetta kauniisti pienessä runossa. Pidän!

Tässä on huumaavaa, suurta tunnetta kauniisti pienessä runossa. Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot