Pako yksinäisyydestä.

Runoilija bubbel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä jos sitä vain menisi ja hukkaisi itsensä?

olen harvinaisen huono arvostelemaan muiden runoja, mutta yritän parhaani mukaan.
 

muistan kun näin sinut
ensimmäisen kerran.
huulesi kaikuivat yksinäisyytä,
silmissäsi syvä kaipuu,
äänesi kuiskasi ikävää.

minun koko vartaloni
huokui lämpöä,
vastaanottavuutta,
valmiutta.

ja niin me
muutuimme yhdeksi,
yksinäisyyden voittajaksi.

Selite: 
loppu ei ehkä ihan toimi. täytyy joskus vähän muokkailla. (:
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot