rakastatko?

Runoilija Sinikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi pitää selkään puukottaa,
rakasta ystävää?
Sanot: "voi kun oli ikävä sinua",
vaikka samalla haukut minua.
Eikö sitä voisi tulla puhumaan,
jos alkaa ärsyttämään?
Että kiitti vaan vitusti,
minä ainakin sinua rakastin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, lyhyt ja napakka.... mie tykkään! :)

 

Käyttäjän kaikki runot