Kiitos ja anteeksi

Runoilija Sinikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uudet traumat tulevat,
vanhat haavat aukenevat.
Kyynel poskelle vierähtää,
muistot mieleen tulvahtaa.

Luotanko enää koskaan,
vai sorrunko taas pahaan?
En haluaisi sitä,
mut en enää jaksa tätä.

Teille haluan vain sanoa:
Kiitos ja anteeksi.
Siitä että annoitte minun yrittää...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinä pieni ja nätti elämän tarina.
Anna uskoa itsellesi,että kyllä minä tästä.

Kaunis ja koskettava, kuin peilikuva omista ajatuksistani. Hyvää syntymäpäivää.^^

 

Käyttäjän kaikki runot