miksi en usko?

Runoilija Sinikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi en suostu uskomaan,
että mua sä pystyt rakastamaan?
Kai minä pelkään rakastua,
varjelen sydäntäni rikottua.

Tahtoisin niin rakastaa taas,
mutta en anna itselleni sitä mahdollisuutta.
Olisi niin ihana kuiskata "rakas",
mutta pelkään aina vastausta...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osittain totta munkin kohdalla. Hyvä runo.

Kaunis, tosi ihana runo.
Tykkäsin tästä myös siksi
että tästä tulee ihan oma elämä mieleen.
Menee suosikkeihin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot