viiltävää...

Runoilija Sinikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensimmäinen viilto satuttaa...
Toinen viilto samaan haavaan
sattuu vielä enemmän,
mutta ei silti saa minua unohtamaan sua...
Ja vaikka kolmas,
täsmälleen samaan haavaan,
ruokkii kipua entisestään,
ei sekään vedä vertoja sille,
kuinka paljon sattuu kun kuulee
ettei ole mitään...
Että on vain yksi muista....
Ei mitenkään erikoinen...
Ei kenellekkään mitään ainutlaatuista....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"viiltävää" riimittelyä ja kokonaisuus hallinnassa <3

 

Käyttäjän kaikki runot