veitsi ja käsi..

Runoilija Sinikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on kuin veitsi ja käsi.
Aluksi kylmä teräs hyväilee ihoani.
Hellästi liukuu pitkin vaaleaa rannettani.
Mutta pienen erheen takia,
se viiltää kipeästi syvälle ranteeseeni.
Uudestaan.
Ja uudestaan.
Aina samaan kohtaan,
tuskan lisäämiseksi,
tuntematta sääliä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvin keksitty idea tässä. Mutta kolme pistettä lauseen perässä EI TOIMI. Tykkään tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot