Rakas kultani!

Runoilija Neiti Negatiivinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005
Viimeksi paikalla: 1.11.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi jätit minut yksin tähän maailmaan?
Lähdöstäsi kohta melkein vuosi on,
mutta silti itken vuoksesi iltaisin.
Suru tuntuu loputtomalta.
Kunpa vain olisin saanut olla kanssasi
edes pari päivää lisää, niin olisin ehtinyt
hyvästellä sinut.
Vaikeinta sinun menettämisessä on se,
etten nähnyt sinua pariin kuukauteen,
syy siihen ei ollut minun.
Olisin vain hetken halunnut olla kanssasi,
ennen kuin lähdit pois elämästäni!
Mutta tuskaani lievittää se,
että tiedän, että nyt sinun on hyvä olla.
Tulen aina rakastamaan ja ikävöimään sinua!

Selite: 
Tämä ei varsinaisesti ole runo, vaan joku itkien kirjoitettu "viesti" rakkaalle koiralleni, jonka menetin noin 10 kuukautta sitten. Ikävä ja suru on edelleen todella kova ja sen takia oli pakko kirjoittaa tämä tänne. Toivottavasti tuska joskus helpottaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika surumielisiä nää kaikki,
mutta hyvä jos voit jonnekkin purkaa tuskaasi.
Kyllä nää tunteita ainakin herättää.

itsellänikin on neljällä jalalla kulkeva paras ystäväni, joka seuraa minua kuin varjo joka paikkaan.
Voin vain kuvitella, miltä menettäminen tuntuu, mutta tiiän et kyllä se ikävä vielä joka päivä helpottaa. Ja hyvä, et tiiät että nyt sun koiralla on hyvä olla. :D
Herätti todellakin tunteita tämä.

Ainiin, synttäri onnittelut<3

 

Käyttäjän kaikki runot