Äidilleni!

Runoilija Neiti Negatiivinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005
Viimeksi paikalla: 1.11.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti...
Miksi meille kävi näin?
Miksi annoit miehesi pilata välimme?
Miksi annoit miehesi "poistaa" kotini?
Miksi uskoit kaikkia miehesi kertomia valheita?
Miksi et kuunnellut minua?
Miksi et usko kun kerron sinulle totuuden?

Minua sattuu todella paljon,
koska miehesi on sinulle tärkeämpi
ja uskot miestäsi enemmin kuin omaa lastasi.
Minä olen auttanut sinua parhaani mukaan,
kun apua olet tarvinnut.
Ja silti saan palkaksi vain paskamaisen kohtelun
ja haukut sekä sinulta, että mieheltäsi.

Aikaisemmin olin onnellinen puolestasi,
kun luulin, että vihdoin onnen ja rakkauden olet löytänyt.
Mutta erään perjantain jälkeen huomasin,
että olin pahasti väärässä.
Se mitä miehesi aiheutti,
sitä en voi koskaan antaa anteeksi,
eikä minun tarvitsekkaan!

Nyt kun minulla ei ole enää kotia,
niin toivon, että tämä uusi rakkautesi oli tämän arvoinen. Toivon, että nyt olette onnellisia yhdessä.
Koska minä en halua enää kuulua teidän elämäänne.
Moneen kuukauteen en ole enää kotona käynyt,
enkä käy, koska minulla ei ole enää kotia.

En vain ymmärrä, että miksi et näe totuutta miehestäsi.
Hän käyttää alkoholia ja vahvoja lääkkeitä yhtäaikaa.
Sekoilee tuon tuostakin ja sinä vain katsot läpi sormiesi.
Yhdestä alkoholistista olet jo päässyt eroon,
miksi et näe, että tämä uusi on samanlainen?
Sinä saisit kunnollisen miehen, kun vain viitsisit yrittää.

Mutta en enää jaksa puuttua. Olet aikuinen ihminen ja tiedät itse mitä teet. Mutta välitän vain sinusta todella paljon... Kaikesta huolimatta.

Anteeksi, etten ole sellainen kuin haluaisit minun olevan. Mutten vain voi hyväksyä... Olen pahoillani!

Selite: 
Tämä "kirje" on kirjoitettu äidilleni, jonka avopuoliso, kihlattu ja minun ns. isäpuoleni rikkoi välimme, haukkui minut ilman syytä, koska oli alkoholin ja lääkkeiden vaikutuksen alaisena ja sekosi. Minulta meni koti ja välit äitiini! Vihaan tätä miestä todella paljon, enkä koskaan voi antaa anteeksi!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot