Olen onnellinen

Runoilija Neiti Negatiivinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005
Viimeksi paikalla: 1.11.2023 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä olen onnellinen kanssasi,
silloin kun et teoillasi tai sanoillasi satuta,
silloin kun huolehdit ja välität,
silloin kun halaat ja pidät sylissä,
silloin kun sanot rakastavasi.

Mutta en ole onnellinen kanssasi,
silloin kun tahallaan satutat ja loukkaat,
silloin kun purat kiukkuasi minuun,
silloin kun kaikki muu on tärkeämpää kuin minä,
silloin kun et halua olla lähelläni,
silloin kun sanot: "Rakkauskin voi joskus loppua"

Olet minulle kaikki kaikessa,
ilman sinua minulla ei olisi mitään,
ei mitään minkä vuoksi jaksaa eteenpäin.
Vaikka meillä on huonojakin hetkiä,
niin silti niitä hyviä on paljon enemmän.
Toivottavasti se rakkaus ei oikeasti koskaan loppuisi.
Rakastan sinua nyt ja aina!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaihelevaa on ihmisen elo
 

Käyttäjän kaikki runot