Oivallus...

Runoilija peetuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka kerta ku mut hakkaatte maahan,nousen sieltä vahvempana!
 

Mä päätin luovuttaa sun suhteesi,
Ei susta tuu koskaan "viatonta".

Luovuttaisit sinäkin minusta,
en tule sinun muottiisi koskaan kokonaan mahtumaan.

Mutta meidän suhteen minä en luovuta.
äläkä sinäkään.

Selite: 
Jos näillä eväillä tulisi tulosta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot