Nimetön

Runoilija peetuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka kerta ku mut hakkaatte maahan,nousen sieltä vahvempana!
 

Meissä kaikissa on kaksi puolta...
Onnellinen on se,
joka jollekkin on uskaltanut
näyttää ne molemmat
ja yhä edelleen
tämä on hänen vierellään,
kulkemassa samaan suuntaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet aivan oikeassa.Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot