Jani

Runoilija peetuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka kerta ku mut hakkaatte maahan,nousen sieltä vahvempana!
 

Läpi synkän metsä polun sinä
johdatit minut valoon.

Pidit kädestä, kun minua pelotti,
kannoit minua,
kun omat jalkani eivät kantaneet.

Ja vaikka sinun on palattava
ja tiemme eroavat,
tiedän, että voin aina luottaa sinuun
ja apuusi.

Voin huutaa kun sinua tarvitsen,
ja sinä kuulet sen.

Selite: 
13.11.2011 Ystävä
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot