Valinnan vaikeus

Runoilija peetuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka kerta ku mut hakkaatte maahan,nousen sieltä vahvempana!
 

Tuntuu että elämässäni on
kahdenlaisia päiviä.

On päiviä kuten tämä,
hittoon kaikki,
hittoon sinä.

Sitten on päiviä,
jolloin en luopuisi sinusta mistään hinnasta.

Elämä on valintoja täynnä!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot