Aamun kuutamo

Runoilija Marusel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja viritelmiä
sen hetkisiä elämän mietelmiä.

Päiväkirjan tapaisia kaikenlaisia
ajatelmia epämääräisiä.

Aikansa kuluksi- kirjoitelmia
sekä riimityksiä.

Huvituksia, sanaparien yhdistelmiä.
ajatuksen selkeytyksiä.

Oman kirjahyllyn täytöksiä.

Tulihan kirjoiteltua turhia,
mutta ei merkitysten tarvitse
aina olla niin suuria.

Loruja, liirumlaarumeja,
satuja, saivarteluja.

Kiertelyjä ja kaarteluja elämää
suurempia lausahduksia ja mutunmutuja! :)
 

Kuutamon katse
ja naurava suu.

Aamun kuutamossa
hän runon lausuu.

On kirkas puolikuun hetki
luminen pakkasaamuinen.

Naurava lumiukko hattupäinen
pihassa törröttää satumainen.

Tappisilmäinen ja porkkananenäinen.

Aurinko punertavankeltainen
nousee hiljaa valoa loistaen.

Lumikinokset kiiltelevät,
aamu on kirkkaan hämäräinen.

Mökin piipusta tupruttaa savua,
puut takassa palavat räiskyen.

Pilkkijät näkyvät kaukana järvellä
kairoineen kalastaen.

Jää kiiltää peilikirkkaana
hahmoni ja tähdet heijastaen.

Lähden matkaan luistellen.

On sunnuntaiaamu ja lomapäivä
talvinen!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno luontokuvaus

 

Käyttäjän kaikki runot