Matka perjantain juhliin

Runoilija Marusel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja viritelmiä
sen hetkisiä elämän mietelmiä.

Päiväkirjan tapaisia kaikenlaisia
ajatelmia epämääräisiä.

Aikansa kuluksi- kirjoitelmia
sekä riimityksiä.

Huvituksia, sanaparien yhdistelmiä.
ajatuksen selkeytyksiä.

Oman kirjahyllyn täytöksiä.

Tulihan kirjoiteltua turhia,
mutta ei merkitysten tarvitse
aina olla niin suuria.

Loruja, liirumlaarumeja,
satuja, saivarteluja.

Kiertelyjä ja kaarteluja elämää
suurempia lausahduksia ja mutunmutuja! :)
 

Nappulat vinkuu,
rullapoika hyppii,

skeittilaudallaan kylän suuntaan.

Kyllä nyppii kun matka taittuu,
ei ole tarjolla muuta kyytii.

Vettä sataa että sitä rataa.

Pitkinpoikin katukiveysten
ja hyppyreiden matka käy.

Yli esteiden ja mäkien lauta lipuu,
ei kaupungin valoja vielä näy.

Volttia lauta matkan varrella heittää,
kyllä keittää kun kuperkeikkaa lauta lentää.

Temppuja keksitään,
takaperin käännytään.

Sillalla rappusia pitkin mennään.

Liukumalla kaiteita pitkin,
siideriä mä vauhdissa litkin.

Olisinpa jo perillä
perjantain juhliin,

lauta jatkaa katuja pitkinpoikin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ilokasta kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot