Letut ja räiskäleet

Runoilija Marusel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja viritelmiä
sen hetkisiä elämän mietelmiä.

Päiväkirjan tapaisia kaikenlaisia
ajatelmia epämääräisiä.

Aikansa kuluksi- kirjoitelmia
sekä riimityksiä.

Huvituksia, sanaparien yhdistelmiä.
ajatuksen selkeytyksiä.

Oman kirjahyllyn täytöksiä.

Tulihan kirjoiteltua turhia,
mutta ei merkitysten tarvitse
aina olla niin suuria.

Loruja, liirumlaarumeja,
satuja, saivarteluja.

Kiertelyjä ja kaarteluja elämää
suurempia lausahduksia ja mutunmutuja! :)
 

Mitäs me kokit
kuin taivaan lokit,

saadaankohan pian
räiskälejobit.

Ollaan kovia syömään
ja herkkuja pyydystämään.

Lettuja paistetaan
ja herkut haistetaan.

Volttia ja kärrinpyörää
letuilla pannussa heitetään.

Mansikkahillot sekaan
ja lautaset pöytään.

On ruoka-aika.

Pian mennään ruokapöytään
antimia syömään.

Ruoan laitto on mukavaa
kun sen osaa.

Letut ja räiskäleet ovat
suurinta herkkuani! Jami!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot