Musta pimeä avaruus,
kaiken synty ja nuoruus.
Elämme pienenä pyrstötähden
välähdyksenä tähtien valtakunnassa.
valossa sykkivässä heijastavissa korkeuksissa.
Tähdet ovat kuin me,
sammuvat ja syttyvät kuutamossa
ja aurinkoisessa valossa loistavassa.
Otava tuikkii tähtivyönä taivaalla
kuviomaisessa asetelmassa kertovassa.
Meteorit sinkoilevat kuin salamat
kuumina sirpaleina ilmakehässä
ja pluto häämöttää
näkymättömässä kaukaisuudessa.
Mars, Venus ja muut planeetat kelluvat
ympärillämme kaikessa hiljaisuudessa avarassa.
Kuinka pieniä, nuoria ja lyhytikäisiä
olemmekaan pallollamme maailman kaikkeudessa.
Olemme kuin pyrstötähden tai salaman
välähdys taivaalla tähtien keskellä revontulissa.
Kulkurin kävely yössä palavassa
nähtyään tähdenlennon! :)
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tyylikäs rypistys