Syksyn porras

Runoilija Marusel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja viritelmiä
sen hetkisiä elämän mietelmiä.

Päiväkirjan tapaisia kaikenlaisia
ajatelmia epämääräisiä.

Aikansa kuluksi- kirjoitelmia
sekä riimityksiä.

Huvituksia, sanaparien yhdistelmiä.
ajatuksen selkeytyksiä.

Oman kirjahyllyn täytöksiä.

Tulihan kirjoiteltua turhia,
mutta ei merkitysten tarvitse
aina olla niin suuria.

Loruja, liirumlaarumeja,
satuja, saivarteluja.

Kiertelyjä ja kaarteluja elämää
suurempia lausahduksia ja mutunmutuja! :)
 

Elämme ruskaisia hetkisiä
syksyisiä sävyisiä.

Se on nyt ovella talven ensimmäinen
porras, askel lumelle valkoiselle.

Katson ikkunasta ulos ja näen kasoja
lehtisiä monivärisiä sekä haravoivia ihmisiä.

Taivas näyttää lukeman siniselle.

On aurinkoinen päivä,

vuorossa kävelyretki luonnon
vihreille teille poluille.

Mennään metsän läpi punaisille vaahteroille
ja lopulta keltaisille omenapuille.

Kerätään omenat ja tehdään piirakat.

Nautitaan syksyn elämästä
asti viimeisille sekunneille.

Pian on valkoisen aika ja maa
antautuu lumisille hiutaleille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syksyistä Kaneliomenan Iloista Punaa täynnä on tämä Ihana runosi.

Pidin, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot