Nimetön

Runoilija Miiuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sohvan kulmaan käpertynyt säälittävä olento,
miten heikko oletkaan.
Katson itseäni, halveksin heikkouttani.
Omaa tyhmyyttäni uskoin parempaan.
Uskoin, että vihdoin löytyi hän, minun ihminen.
Ei ketään muuta voi syyttää,
syyllinen olen itse.
Haaveilija hassu, joka herätettiin julmasti todellisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot