Nimetön

Runoilija Miiuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivon, että en satuttaisi itseäni.
Toivon, ettet sinä satuttaisi itseäsi.
Toivon ettei exääsi sattuisi.
Nyt minusta tuntuu, että kaikkiin vain sattuu.
Kunpa osaisimme elää niin, ettei kehenkään meistä tekisi enää kipeää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot