Nimetön

Runoilija Miiuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jossain varjoissa, piilossa muilta,
jossain mistä ne eivät löydä minua.
Siellä luulin olevani turvassa..
Kunnes sinä saavuit, toit valon, toit lämmön,
ja pelkoa ei enää ole.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, että löysit valon ja turvan, Hyvää Syntymäpäivää sulle!

 

Käyttäjän kaikki runot