Nimetön

Runoilija Miiuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Tuntuu kuin sydän revittäisiin kappaleiksi",
miten kliseinen, naurettava lause.
Mutta ei naurata nyt,
kun siltä oikeasti tuntuu.
Sydän rikki,
mikset voinut rakastaa minua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kirjoitat hyvin tunteella.
ehkä hieman tiivistäisin
jolloin oman minän kuva
tarkentuu. syntymäpäivät

 

Käyttäjän kaikki runot