Nimetön

Runoilija Miiuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin kertoa sinulle miten hyvä minun on olla,
miten hyvältä tuntuu kun otat syliisi ja pidät lähellä.
En enää koskaan haluaisi päästää irti.
Rakastan sinua, sen haluaisin kertoa sinulle,
mutta en voi, en enää.
En uskalla luottaa, että nyt jäisit,
ettet lähtisi taas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Liian harvoin muistamme sanoa tämän rakkallemme. Onnea päivääsi!

Niin totta ei voi luotta että rakastettu jäisi mutta voihan sitä aina toivoa. Todella kaunis runo, ilmaiset itseäsi todella hyvin tuossa runossasi, hyvä runo pidän siitä kovasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot