Arvet

Runoilija Tiny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulilasin tulee aina olla suurempi kuin peruutuspeilin, sillä kuljemme ajassa eteenpäin. Peruuttaminen moottoritiellä saattaa olla kohtalokasta.
 

Kiinni ruostuneet raapimalla

repimällä ja raastamalla

ottavat oman palansa

jokainen syödäkseen lihaa.

Eroon pääse ei heistä

pienistä pirun enkeleistä

niin paljon he nähneet on.

Muistot kiinni ruoskittu on pintaan

tuska hakattu sydämeen

vasaroin, nyrkein, taltoin.

Poltan pois, poltan.

Nyt yhä veri ja lihamurska.

Ei heitä ole poistaminen,

ei repiminen tai raastaminen,

jää jäljelle yhä tuska.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, pidin todella paljon tästä ja miten kerrot kivusta ja tuskasta! En muuttaisi mitään tästä, onnittelut hienosta runosta:)

 

Käyttäjän kaikki runot