Merkki maailmaan

Runoilija Tiny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulilasin tulee aina olla suurempi kuin peruutuspeilin, sillä kuljemme ajassa eteenpäin. Peruuttaminen moottoritiellä saattaa olla kohtalokasta.
 

Hartioilla leväten raskas ikuisuus
jaellun totuuden tuoma kaipuu
kuten kerran teimme merkin maailmaan
on tämäkin merkki meistä
Luojan luomista jotka nappasivat kohtalon

Katkeruutta tuntemaan
et toivottavasti ole joutunut
etkä katumusta
palastakaan meistä

Etkä etenkään näistä
meidän eri teistä

Mustassa kuvassani tulkitsen saman kehoni
joka silloin henkeäsi vasten
makasi raukeana
Nyt se vain hymyilee
ja kaipuu on tuntematon

Vihassaan tunne ei
palastakaan menetetystä
vain sen jota luuli joskus olevan
koskaan jota ei kiinni saanutkaan

palaakaan sinusta.
Vain tavoittaakseen haavasi
joita et olisi tahtonut kenenkään tapaavan.

Omissa sanoissamme
ja merkissä maailmaan
meistä tulisi vielä onnellisia

niinhän sinä lupasit!
Yhtäkään niistä et koskaan pettänyt.
Lupauksia meistä onnellisina.

Kun ethän sinä tiennyt
silloin mihin lupauksesi johtaisi
meidän onneemme
näin eri maailmoissa.

Selite: 
Kun sitä voi olla niin sujut asiat kanssa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot