Henkesi urat

Runoilija Tiny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulilasin tulee aina olla suurempi kuin peruutuspeilin, sillä kuljemme ajassa eteenpäin. Peruuttaminen moottoritiellä saattaa olla kohtalokasta.
 

Sinua vasten
olen syntynyt elämään.
Tuntomerkintäsi
alaselälläni
painostaen
eivät saa minua
epäröimään.
Vain tahtomaan lisää.

Sieluni seinämiä hyväillen
koskettelen uriasi
kehosi tahtovia osia
sydämessäni haaveillen
ikuisuudesta
tietäen
että nyt se on tässä.
Kehoni sinua vasten,
siinä se.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yhellä sanalla kuvaillen upeaa !

Joskus se tosiaan on kaiken arvoista kun saa nojata toiseen ihmiseen. Kaunis<3

 

Käyttäjän kaikki runot