Minun on hyvä olla

Runoilija Sleeping Beauty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoihini puran ilojani, surujani, elämääni...
 

Hiljaa hiutaleet leijuvat taivaalta kasvoilleni,
laskeutuvat pakkasen viilentämille poskilleni,
siihen hiljalleen sulaen.

Käännän katseeni korkeuksiin
kohti taivaalta alas tanssivia hiutaleita.
Poimin niitä kielelleni,
tunnen niiden sulavan ripsilleni.

Pikkutyttömäinen iloisuus valtaa mieleni.

Laskeudun lumen rikkoutumattomaan pintaan,
piirrän siihen kuvan taivaan enkelistä,
omasta enkelistäni.

Minun on hyvä olla,
jälleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis<3

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot