Tahdon

Runoilija CorazOn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyys. Pimeys. Tuska.
 

Hipaiset minua vahingossa
ja sydämeni värähtää.
Viaton kosketuksesi
saa sydämeni sykkimään.
Katseesi vangitsee omani.
Äänesi sulattaa sisimpäni,
sanasi vangitsevat ajatukseni.
Tiedän, että halusit minut,
mutta sanoin "ei".
En ollut vielä valmis
mihinkään uuteen.
Onko nyt liian myöhäistä?
Voinko enää saada sinua,
vaikka haluaisinkin -
vai menetinkö sinut jo?
Tunteet pyörivät sisälläni,
en tiedä, mitä tehdä.
En uskalla sanoa
sinulle mitään,
tai ottaa askeleita eteenpäin.
Pelkään jo menettäneeni sinut
ja pelkään,
että menetän sinut taas.
Tule ja ota minut syliin,
niin minä sanon sinulle "tahdon".

Selite: 
Pelkään ihmissuhteita ja pelkään, että menetän rakkauteni, jos rakastun uudelleen. Pelkään astua eteenpäin, vaikka samalla sitä koko ajan tavoittelen. Onko oikein rakastua uudelleen? Voinko koskaan rakastaa ketään muuta? Onko tarpeeksi, jos rakastan - en kuitenkaan voi rakastaa, kuten rakastin ennen... Paljon kysymyksiä, joihin pelkään etsiä vastausta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Kaunista ja surullista...Sinun kannattaisi kertoa
tunteistasi totuus,uskon hänen haluavan sinut edelleen...

rentoudu, ota elämä niinkuin se tulee, rakasta
todellinen vuoristorataruno oli tää

Paljon synnytti ajatuksia ja mielipiteitäkin.
Siltkään en kommentoi enempää,olen kai liian raadollinen siihen.

 

Käyttäjän kaikki runot