Koskaan en voi unohtaa

Runoilija CorazOn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyys. Pimeys. Tuska.
 

Aikaa on kulunut,
suru on laantunut,
mutta ikävä vain kasvanut.
Enkö ikinä selviä tästä?
Toivon edelleen päivää
ilman viiltävää tuskaa.
Vaikka kuinka haluaisin,
en pysty astumaan eteenpäin.
Poikasi on kasvanut jo isoksi pojaksi.
Hän tietää papásta,
muttei onneksi ole vielä kysynyt
sitää suurta kysymystä,
jota kaikki päivät pelkään.
Mitä minä sanon?
Miksi rakkaani
tämä on niin vaikeaa?
Haluaisin vain jatkaa matkaa,
olla onnellinen poikamme kanssa,
tarjota hänelle hyvän kodin
ja turvallisen elämänpolun.
Odotan vain jälleennäkemistämme.
Tämä elämä tuntuu olevan vain raskas matka
kohti jotakin suurempaa ja kauniimpaa.
En kuitenkaan voi lähteä
en voisi tehdä sitä pojallemme,
ainokaisellemme.

Selite: 
Ikävä on kova, vaikka elämä onkin jo asettunut urilleen. En halua unohtaa, mutta muistaminen tekee kipeää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja hyvin koskettava...

Koskettava, herkkä, hyvä runo

runosta ponnahtaa ylitse muiden lause: odotan vain jälleennäkemistä. amen

 

Käyttäjän kaikki runot