Papá te ama

Runoilija CorazOn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyys. Pimeys. Tuska.
 

Monta kukkaa
poikarukka
haudallesi kantaa.
Ihan itse
hän tahtoo
ne sinulla antaa.
Pieni poikamme
on niin kovin urhea,
kunpa itsekin
olisin yhtä vahva ja rohkea.
Itken taas,
haudallesi vuodatan kyyneleen.
"Älä itke äiti,
papá te ama"
ja hän hymyilee.
Niin pieni,
niin vahva,
sydän täynnä aitoa rakkautta.

Selite: 
Pari viikkoa sitten sain taas kokea jotain suurta. Nuo kolme sanaa poikani suusta (Papá te ama = isi rakastaa sinua) pelastivat taas koko viikon. Minun pitäisi lohduttaa pienokaistani, mutta miksi aina käy niin, että oma nallekarhuni joutuu lohduttamaan minua?
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis, herkkä ja koskettava runo.

nyt kolahti sydänjuuriin asti..todella hieno Runo!!

sisinpäsi kauneuden
runoosi kauniiseen luoden

Herkkä ja tosi ihana,koskettava,pidän erittäin paljon.Menee suosikeihin.

Aivan ihana tunteellinen runo

Kaunis runo.

voi hyväne aika, ihan rintaan asti viiltää runosi, kauneutta kyynelten läpi.

 

Käyttäjän kaikki runot