Uusi elämä

Runoilija CorazOn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyys. Pimeys. Tuska.
 

Elämä on tuonut eteeni
maailman suurinta tuskaa
ja maailman suurinta onnea.
Silti se jaksaa edelleen
minua hämmentää.

Sinä olet kulkenut hiljaa rinnallani,
ollut ystäväni, saattanut kotiin,
kuunnellut murheitani,
nauranut kanssani onneani,
itkenyt kanssani suurinta suruani.
Olet sulkenut minut syliisi,
kun kaikki tuntui kaatuvan
ja ikävä repi sisuksiani.

Ja olet siinä edelleen.
Jaksoit odottaa,
katsoit, kuuntelit ja hymyilit.
En tiennyt, voisiko näin koskaan käydä,
mutta niin kävi.
Sinä, minä ja poikani...
ja meidän pieni ilonpisaramme.
Vihdoin uskallan sanoa ME.

Selite: 
Olen kiitollinen sinulle, että olet ottanut meidät molemmat omaksesi - ja siitä, että saamme edelleen pitää myös hänet elämässämme mukana. Haluan kuitenkin, että sinä tunnet olevasi minulle ja meille tärkeä, tärkein ihminen maan päällä. ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan Sydänlämmin.

 

Käyttäjän kaikki runot