Fanny ja Lady

Runoilija anitas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2020 16:14

Asuinpaikka: Teuva
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.3.1951
Facebook:

luonnonlapsi, keiju mikä lie, luonto suurin innoittajani.
 

Viideltä aamulla kamala mekkala
yöpaita päällä, tukka pystyssä
pihalle katsomaan
ärjyntää, haukuntaa, hätäpäisen kirkuntaa.

Koiraamme kaksi,toinen collie, toinen cokkeri,
supia metsästä ajavat
autokatokseen sen ohjaavat

"Siinä teille", kertoi collie
ja pieni cokkeri peesasi.

Selite: 
Koiriemme aamulenkki alkoi vauhdikkaasti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastan koiria.
Tosin ei itsellä tällä hetkellä ole, mutta aika näyttää, milloin on.
Hauska runo, ja niin eläväinen. Riemuisa!

Todella vauhdikasta menoa.

 

Käyttäjän kaikki runot