Taikinatiinu

Runoilija anitas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2020 16:14

Asuinpaikka: Teuva
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.3.1951
Facebook:

luonnonlapsi, keiju mikä lie, luonto suurin innoittajani.
 

Päätinpä päivänä eräänä
että tänä keväänä
meillä lähileipää leivotaan
likileipää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot