Sielunvaellus

Runoilija anitas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2020 16:14

Asuinpaikka: Teuva
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.3.1951
Facebook:

luonnonlapsi, keiju mikä lie, luonto suurin innoittajani.
 

Lähetin sieluni vapauteen
se sai ilmaa siipiensä alle
pientä leijuilua, haparointia
ilmansuunnat sekaisin.

Piti etsiä koordinaatit
ylös, alas sivulle
ja väli-ilmansuunnat
aurinko kello kahdessatoissa.

Idästä se nousi
länteen laskee
ja sen mukaan
illaksi kotiin.

Selite: 
Mistä näitäkin oikein tulee...
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo ja sen myötä ihanaa sntymäpäivää sinulle <3

Upea. Viimenen kruunaa tämän.

Onpa ihana sielunvaellus..vapaudessa sielulla on tilaa vaellella...

Sielu on vapaana kahleista...mukavan liiteleväinen runo ja lopetus on jotenkin niin somanlainen!

Täälä meillä päin on runosielut vaellellu montapäivää pää pilivis;-))
On ollu melekeen ku festarit tuos Nurmoos,- niin paljoa kaunista ei oo kuullu elämänsä päivinä jotta nyt on kans ihan liitelykunnos................

Sielu vapaudessa.. vain hieman suuntaviittoja mukaan, jottei ihan huku, ihanaa :)))

On hyvä välillä tehdä paikan tarkennus, vaikka vapaa sielu onkin. Ajatuksia herättävä hieno runo.

Tässä runossasi on arvaamattoman syvällinen sisältö.

LOKKI JOONATAN liitää ylhäällä sinessä.

Hieno kepeä runo vapauden rakkaudesta. Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot