Pönttö

Runoilija anitas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2020 16:14

Asuinpaikka: Teuva
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.3.1951
Facebook:

luonnonlapsi, keiju mikä lie, luonto suurin innoittajani.
 

Et sitten tullutkaan
vaikka niin siivosin
juuriharjalla kuurasin
kaikki putipuhtaiksi, nurkatkin.

Räkkiä ei tosin ollut
eikä täkkiä.
Joku oli kuitenkin
sammaleet rahkaiset asetellut
pehmusteet viheriäiset sisustanut.

Vai oliko niin, ettei sulhoa löytynyt
ei auttanut kosiskelu, lemmenluritus.

No jos ei tinttini saavu
on tyytyminen peipposeen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot