Sinä olet yksin

Runoilija 52a0eb49f8f272770f58fac3b6c20f63

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005
Viimeksi paikalla: 11.1.2018 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Välillä olen onnistunut vaientamaan sinut
Painamaan piiloon, jonnekin minne mieleni ei yllä
Välillä olet kolkutellut rintalastaani
Kumeaa muistutusta siitä, että siellä sinä olet
Eilen mietin, missä minä olen
Liian myöhään ymmärsin
Ettei pidä kysyä
Niin sinä tulit esiin, murtauduit ulos
Sieltä jostain
Ja nyt huudat taas niin kovaa
etten kuule sydämeni lyöntejä

Sinä
Olet
Yksin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, jos joutuu olemaan pitkään yksin.
 

Käyttäjän kaikki runot