Kysymys

Runoilija 52a0eb49f8f272770f58fac3b6c20f63

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005
Viimeksi paikalla: 11.1.2018 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olen oppinut iloitsemaan
Oppinut kiittämään
Olen oppinut elämään

Minä nauran
Joskus itkenkin
Olen uskaltanut sanoa ei

Olen saavuttanut unelmani
Tarttunut hetkeen
Saanut siitä kiinni

Mutta iltaisin kun lukitsen oven
Laitan verhot kiinni
Sammutan valot

Silloin uskallan kuiskata ilmaan kysymyksen:
Jäänkö aina yksin lukkojen taa?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti et jää yksin, etenkään lukkojen taakse.
 

Käyttäjän kaikki runot