Tällaisina iltoina

Runoilija 52a0eb49f8f272770f58fac3b6c20f63

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005
Viimeksi paikalla: 11.1.2018 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tällaisina iltoina 
kun ajatukseni sinkoilevat 
saavat minut kiertämään 
levottomasti tätä kotiani ympäri

Tällaisina iltoina olen pieni tyttö 
sängyn laidalla 
kurkku vaiennetusta huudosta 
kipeä

Tällaisina iltoina
kun en kykene tuntemaan
että minä olen ja hengitän
että tämä talo ei ole häkkini

Tällaisina iltoina olen pieni tyttö
sängyn laidalla 
kuuntelen epätoivoisia kuiskauksia ja hyytäviä 
vastauksia

Tällaisina iltoina
kun en uskaltaisi mennä nukkumaan
kun etsin epätoivoisesti pakopaikkaa
siltä joltain jota en halua tuntea

Tällaisina iltoina olen pieni tyttö
sängyn laidalla
äänetön, pienessä häkissään
hädin tuskin olemassa 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaisesta yöstä minä nautin, kun ulkona myrskyää! 
Onpa hienoja runoja ja voimakkaita tunteita!
 

Käyttäjän kaikki runot