Tänä iltana

Runoilija 52a0eb49f8f272770f58fac3b6c20f63

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005
Viimeksi paikalla: 11.1.2018 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä iltana tulit jälleen mieleeni
Muistot hetkistämme kulkevat
silmissäni täysinä elävinä,
aivan kuin eilisinä.

Olen jo oppinut, että elämä muuttuu
kaikki ei pysy ikuisesti
Jotenkin lipesit käsistäni

Sinulla on oma elämä
Minullakin täällä.
Ehkä sinä olet jo ollut
valmis luopumaan
Minä en vielä ole,
mutta yritän ymmärtää
ehkä joskus olen
Ehkä joskus hyväksyn,
ettei kaikki voi pysyä
samanlaisena.

Tänä iltana minulla
on niin ikävä että
voisin itkeä.

Muuttukoon maailma
olkoon niin tai näin
loppujen lopuksi

Tänä iltana laitan käteni
taas ristiin ja pyydän,
että Hän siunaa sinua
missä ikinä menetkään.
Enempää en pyydä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

puhunet jollei muul, mut kommentoin runoas
sul tiedäks, aineksii oikein runoilijaks

 

Käyttäjän kaikki runot