Sinussa on alkuni ja loppuni

Runoilija 52a0eb49f8f272770f58fac3b6c20f63

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005
Viimeksi paikalla: 11.1.2018 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinussa on alkuni ja loppuni.

Kaikki mitä minussa on, mahtuu siihen mitä sinä olet.

Sinussa tulee todeksi se, mitä en uskonut minuun kuuluvankaan.

Sinua vasten minä olen totta ja kokonaan.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot