Unessani Emilia

Runoilija c1a3ebf06c9d978c9a77dcca8fae8e31

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2005
Viimeksi paikalla: 29.7.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

Pieni tyttö, suuri ääni
Kiipes puuhun, ja huus;
Olen omppu!

Pieni tyttö, niin suuri ääni!
Olit vahva, liiankin
Mut rakastit koiria
Ja hamstereita

Näytit tietä meille muille
Mistä alkaa metsä
Minne loppuu suo
Missä laiduntaa yksisarviset
Minne rakennamme talon

Nyt yksin muistan ne matkat
Kun eräs yö valitsit lähdön

Nyt unissa tapaan sinua enää
Unissa olet onnellinen
Ja hellä
Ja päässyt rauhaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot