Antaumus

Runoilija c1a3ebf06c9d978c9a77dcca8fae8e31

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2005
Viimeksi paikalla: 29.7.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Unessa kun katson sinua
Leikkaan tyvestä hiukseni
Ojennan kohti sinua käteni
Pehmeät hampaat irtoaa suussani

Se on antaumuksen merkki

Valveilla kun katson sinua
Olen kaunein koko huoneessa
Hiljaa hiljaa, salaa huudan
Sinua, sinua rakastan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot