Hengen lento

Runoilija c1a3ebf06c9d978c9a77dcca8fae8e31

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2005
Viimeksi paikalla: 29.7.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Lähdit lumeen jälkiä jättämättä
Kuin kinosten syömänä
Tietäsi viitoittaen tähdet vain todisti
Missä loppui askel
Mistä jatkui hengen lento

Ja niin olet kaikkea tätä
Mitä käsi ei koske
Vaan sydän tuntee

Ja näen sinut kaikessa
Ja itken
Ja iloitsen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot