Valtatie

Runoilija c1a3ebf06c9d978c9a77dcca8fae8e31

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2005
Viimeksi paikalla: 29.7.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

Herään; olen kuningatar!
Itseoikeutettu.

Näen sinut nauramassa, ja tahdon omistaa kaiken naurusi.

Tahdon puhtaasti antaa Sinulle
kehoni valtatieksi jota pitkin puhdas henkesi kulkee.

Tahdon valjastaa työhön ääneni ja tulen
Raivaamaan tiesi vaivattomaksi kulkea
Minuun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo.

 

 

Erikoinen ja hyvä runo
 

Käyttäjän kaikki runot