Rinnatusten

Runoilija c1a3ebf06c9d978c9a77dcca8fae8e31

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2005
Viimeksi paikalla: 29.7.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Näen syksyn mudassa askeleeni,
ne on kasvaneet pieniksi
Kenkäni tamppaa suoraa linjaa
vinoa tietä
Tietoisesti, kuten aina
Kulkien tiedottomaan.

Sinun suussa on valkoiset hampaat
Paidan kaulukset tärkissä ja
suora on tiesi.
Minun ei, siksi tiesin:

Vaikka me kuljetaan rinnatusten,
Sinun suussa on valkoiset hampaat.
Ja minun askel kasvaa vain pienemmäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot