Unelmaa

Runoilija Hopeakyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirates ^.^ <3
 

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.
Kävelimme käsi kädessä
satumaisessa puutarhassa.
Emme sanoneet sanakaan
Eikä se haitannut.
Pysähdyit suihkulähteen luo.
Käännyt minuun päin,
katsoin sinua ja hymyilit.
Painot minut itseäsi vasten
ja suutelit.
Tuuli pyöritti ruusun lehtiä
ympärillämme.
Se oli vaan unelmaa.

Selite: 
Rakkaus ei tarvitse sanoja... ^.^<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanaton tunnelma runossasi, vähän unen omainen;kun ois eturivin paikat mykässä teatteriesityksessä. Seuraan tätä näytöstä lumoutuneen. Kaunista ja hellää tunnelmaa olet hetkeen luonut.

 

Käyttäjän kaikki runot