Suudelma

Runoilija Hopeakyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirates ^.^ <3
 

Pehmeä kosketus iholla,
Intensiivinen katse syvän sinisissä silmissä,
Tuulen henkäys joka kuljettaa hiuksia.
Hiljaisuus.
Pehmeät huulet lähestyvät toisiaan.
Tuntea toisen hengitys iholla,
Kehot painautuvat toisiinsa,
Huulet kohtaava. <3
Kädet kietoutuvat ympärille,
ja tunne jonka toivoisi jatkuvat ikuisuuteen.

Selite: 
tunnen jälleen olevani ruosteessa ja pääni täyttää vain joku suloinen tunne.. ^^ Löytäisinpä sen oikean <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaanis. :> <3

suloinen ja todella kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot